Този сайт използва „бисквитки“, за да работим оптимално за Вас. Ако продължите да използвайте сайта ни, се съгласявате с това.
Съгласен съм или Информация
question-bgr

Направи запитване

Затвори
Начало

Сертификати за качество

Фирма Никипласт-М ООД гр. Севлиево е сертифицирана по следните стандарти за качество:


ISO 9001:2015

Международният стандарт ISO 9001:2015 поставя изисквания за разработване и внедряване на ефективна Система за Управление на Качеството (СУК) в организации, независимо от техния предмет на дейност. Тази система обхваща вътрешно-организационната документация, отнасяща се до управлението на качеството в компанията.

Стандартът ISO 9001:2015 представлява набор от изисквания за регламентиране на правила, които управляват дейността на организацията в аспекта качество. Целта е в обхвата на системата за управление на качеството да бъдат включени всички дейности, които гарантират съществуването на организацията и удовлетворението на нейните клиенти.

Наличието на работеща Система за управление на качеството (СУК) осигурява единство в организацията по отношение на целите, усъвършенстване на съществуващите процеси, мотивация и отдаденост на всички служители и задълбочено познаване на изискванията на клиентите.

Следването на изискванията на ISO 9001:2015 и внедряването на Система за управление на качеството осигурява способността на организацията да предоставя продукт/ услуга с едно и също постоянно качество, в съответствие с изискванията на нейните клиенти и приложимите разпоредби на националното законодателство.


 

NF

Странично пълнещия и промивния механизъм на Никипласт-М ООД са тествани и сертифицирани от френската лаборатория CSTB и притежават NF сертификат по NF 076

 

 


Разполагаме със сертификати за собствените си изделия :

EN 14124 - Пълнещ механизъм

EN 14055:2018 - Изпразващ механизъм